Har du set noget? Hjørring er hårdt plaget af indbrud

Nordjyllands Politi er på næsten bar bund. Hele 11 anmeldelser om indbrud i løbet af weekenden. Politiet har brug for hjælp

Arkivfoto

Arkivfoto

HJØRRING:En eller flere indbrudstyve har haft særdeles travlt i Hjørring-området i løbet af weekenden. Der har været mindst 11 indbrud i villaer samt fire i sommerhuse i Hjørring Kommune.

- Vi har desværre ingen oplagte spor at gå efter, hverken signalement eller observation af mistænkelige biler. Vi arbejder selvfølgelig med de tekniske spor, men vi har brug for hjælp fra borgerne, siger politikommissær Kenneth Ginnerup fra Nordjyllands Politi.

Fremgangsmåden er den samme i langt de fleste tilfælde. Tyven(e) er kommet ind ved at brække et vindue op, og der er stjålet smykker, elektronik og penge.

- Fremgangsmåden, koncentrationen af indbrud og valget af tyvekoster gør, at vi har en teori om, at det er en omvandrede tyvebande, som er på spil, lyder analysen fra Kenneth Ginnerup.

Alle indbrud er registreret mellem fredag 8. februar og søndag 10. februar.

Særligt Tornsangervej er hårdt ramt. Her er der anmeldt fire indbrud. Tre indbrud er sket lørdag og søndag, mens et indbrud har fundet sted i tidsrummet kl. 18.30 og 23.30 lørdag.

Der er stjålet et Apple TV, fem bærbare computere, et Canon camera, en Playstation 4, Sonors højttalere, smykker, sølvtøj, parfume og et Certina ur med indgraveringen Anders 10 år.

På Bodøvej er der forsvundet en bærbar computer, smykker, en Playstation 4 og 10 spil. På Park Alle var der indbrud i en villa fredag aften mellem kl. 17.30 og 23.30. Tyven har bl.a. snuppet en 50 års guldmedalje fra 3F. Fra en villa på Åstrupvej er der stjålet et digitalt Canon-camera, 2 bærbare computere, smykker, en Sonos højttaler og en sort kuffert. Indbruddet er sket i tidsrummet fra 18.45-23.15 lørdag aften. På Fredensvej slog en tyv til søndag aften mellem kl. 19 og 19.30. Her blev udbyttet et Canon spejlrefleks kamera, en iPad, en trådløs højttaler samt nogle smykker.

Der har været to indbrud på Svanelundsvej. I det ene hus slap tyvene væk med en Playstation 4, smykker, en Sonos højttaler, parfume og nogle euro. I det andet hus er der endnu ikke overblik over, hvad der er blevet stjålet. Endelig forsøgte en tyv forsøgte også at bryde ind i et hus på Teglvej torsdag aften mellem kl. 18 og 18.30 men uden held.

Desuden har det været fire indbrud i sommerhuse. På Knoldebækvej i Skallerup er der stjålet 12 stole. Det er sket i perioden fra 20. januar til 8. februar. På Septembervej ved Løkken har en tyv i weekenden forsynet sig med 5 stole. Fra et sommerhus på Søren Kjeldsens Vej i Løkken er der forsvundet 4 Wegner Y-stole og to uoriginale Wegner Y-stole. Her slog tyven til lørdag aften mellem kl. 18 og 23.30. Fra et fritidshus på Kløren i Hirtshals har en tyv i weekenden forsynet sig med flere flasker vin efter at have smadret en terrassedør.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.