Iværksætteri: Liv har nappet den - nu kan du vinde stort pengebeløb til din idé

Der er præmier til de tre første i konkurrence, henholdsvis 40.000 kr., 20.000 kr. og 10.000 kr. samt omfattende gratis rådgivning

 Liv Martine Hansen og Simone Thorup Eriksen har tidligere vundet iværksætterkonkurrencen og 40.000 kr. <i>Arkivfoto: Bent Bach</i>

 Liv Martine Hansen og Simone Thorup Eriksen har tidligere vundet iværksætterkonkurrencen og 40.000 kr. Arkivfoto: Bent Bach

HJØRRING:Erhverv Hjørring Dynamic er igen klar til at give en saltvands-indsprøjtning til det lokale iværksættermiljø med Dynamic StartUp Challenge 2023.

Dysten giver iværksættere med ønske om at etablere eller videreudvikle iværksættervirksomhed i Hjørring kommune en chance for at vinde store kontante beløb, rådgivningspakker og mulighed for pladser i iværksættermiljøet Garagen.

Liv Martine og Simone Thorup sagde sådan efter at have vundet 1. præmien i 2018, hvor de havde præsenteret kageliv.dk:

- Det var vildt overvældende og en indikation på, at vi havde gang i noget rigtigt spændende. Dette skulderklap gav os endnu mere blod på tanden.

Der er deadline for ansøgninger 31. januar 2023. Vinderne kåres i forbindelse med Erhverv Hjørrings generalforsamling den 30. marts 2023.

Der er præmier til de tre første i konkurrence, henholdsvis 40.000 kr., 20.000 kr. og 10.000 kr. samt omfattende gratis rådgivning og plads i det innovative iværksættermiljø Garagen.

Man kan læse mere om dysten på Erhverv Hjørrings hjemmeside.

Bag Dynamic StartUp Challenge står erhvervsnetværket Erhverv Hjørring DYNAMIC.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.