Landejendom brænder helt ud

Indsatsleder forventer fire-fem timers arbejde endnu med brand i Vrå

Brandfolkene måtte arbejde i stigevogn og fjerne taget for at komme ind til ildlommerne og gå det hele slukket. Foto: Henrik Bo

Brandfolkene måtte arbejde i stigevogn og fjerne taget for at komme ind til ildlommerne og gå det hele slukket. Foto: Henrik Bo

VRÅ:Lørdag over middag udbrød der brand i en ejendom på Guldagervej i Vrå. Det oplyser Nordjyllands Beredskab.

Alarmen lød klokken 12.44, og beredskabet er rykket med adskillige brandbiler fra stationen i Hjørring. Dertil kommer mandskab og udstyr fra stationerne i Sindal og Østervrå.

- Bygningerne var overtændte, da vort mandskab ankom til stedet. Og når vi er færdige, vil det hele være udbrændt, oplyser indsatsleder Bo Isaksen, Nordjyllands Beredskab.

Med det hele mener han landejendommens 100 til 120 kvadratmeter store stuehus samt en forlængelse, der tidligere har været stald, men nu er ombygget til garage.

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Brand på Guldagervej i Vrå. Foto: Henrik Bo

Indsatslederen havde knap 20 mand i aktion. Der var tale om folk fra de tre stationer Hjørring, Sindal og Østervrå samt beredskabsstyrelsen, der kom med ilt til brandfolkenes apparater.

Bo Isaksen kan ikke sige noget om årsagen til branden på landejendommen, der bebos af en yngre mand. Beboeren var dog kommet ud af bygningen, da brandfolkene kom til stedet, og der har altså ikke været personskade ved branden.

- Jeg regner med, at vi skal foretage en kontrolleret nedbrænding, og vores indsats på stedet kommer nok til at vare de næste fire-fem timer, forudser indsatslederen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.