Når klovneri bliver magi

Pædagogstuderende i Hjørring vil udbrede kendskabet til danske hospitalsklovne

Øverst fra venstre: Anders Daniel Thomsen, Cecilie Thomsen Christensen, Casper Jensen, Anja Bach Christensen, Tut, Louise Bundgaard Holst og Luici. Privatfoto
Hjørring 13. september 2017 16:00

HJØRRING: - Alle børn fortjener at grine - specielt de børn som på et tidspunkt af deres liv, er indlagt på sygehuset. Dette sørger de Danske Hospitalsklovne blandt andet for, lyder det fra fem pædagogstuderende fra UCN Hjørring, der har besluttet sig for at sætte fokus på de Danske Hospitalsklovnes arbejde og vigtigheden af deres arbejde, som ikke bare består af "klovneri".

De studerende laver en event på Springvandspladsen i Hjørring i morgen fra klokken 10-14, hvor det nordjyske band "Mælkesnitten" spiller klokken 11.30 og alle er velkomne

Derudover har de fem studerende valgt, at lave en indsamling, for at støtte den gode sag.

- Men deres arbejde er også så meget mere. De er ikke kun ved børnene i de gode og sjove tider. De er der også, når det gør ondt, når børnene er bange og har brug for tryghed. De er der når børnene har brug for, at snakke - også om de hårde og trælse ting, tilføjer de studerende.

Der indlægges hvert år ca. 60.000 børn. De Danske Hospitalsklovne når på nuværende tidspunkt ud til halvdelen af de indlagte børn. Og de vil så gerne nå ud til endnu flere, og det vil de fem pædagogstuderende gerne hjælpe med.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Her ville vi gerne vise dig forslag til artikler fra vores magasiner, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Nordjyske Plus

Henter artikler...