Par dømt for narkohandel

En 30-årig mand og en 32-årig kvinde dømt for narkohandel efter ransagning på deres bopæl i Hjørring

Arkivfoto: Bente Poder

Arkivfoto: Bente Poder

HJØRRING:En 30-årig mand og en 32-årig kvinde - begge fra Hjørring - er ved retten i Hjørring blevet idømt henholdsvis ni og seks måneders fængsel.

For kvindens vedkommende er der alene tale om en dom for narkotikahandel, efter at der ved en ransagning på parrets bopæl i Hjørring i januar i år blev fundet 30,6 gram hash, 141,9 gram amfetamin og 510 piller af mærket Rivotril.

Manden derimod havde yderligere på samvittigheden, da retten fandt det bevist, at han stod bag tyveriet af en ATV-crosser, en scooter samt en varebil begået 19.-20. januar mod et entreprenørfirma i Hjørring-området.

Den samlede værdi er opgjort til 381.000 kroner, og det er især beløbets størrelse, der ifølge anklager Morten Sønderby gør, at mandens straf øges med tre måneder i forhold til kvinden.

Manden var desuden tiltalt for, da han nogle få dage før tyveriet var i retten i anden anledning, at stjæle en tegnebog fra en anden person i retten. Og for senere at have forsøgt at bruge kreditkort fra tegnebogen til at handle ind over nettet. Begge dele blev han frifundet for, da retten ikke fandt det bevist, at han var den skyldige.

Den 30-årige slap også for at blive straffet for forsætlig brandstiftelse, da retten heller ikke fandt det bevist, at det var ham, der havde brændt den stjålne varevogn af morgenen efter tyveriet.

Også en 37-årig mand blev dømt i samme sag. Han slap med 40 dages fængsel, da retten alene fandt det bevist, at han havde gjort sig skyldig i hæleri ved at have opbevaret den stjålne scooter og ATV-crosseren på sin hjemadresse i Hjørring.

Alle tre modtog dommen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden