Ny skole ramt i Hjørring: To elever smittet med corona - klasser og lærere sendes hjem

Lundergårdskolen i Hjørring ramt af første tilfælde

Lundergårskolen nu også ramt. Foto: Bente Poder

Lundergårskolen nu også ramt. Foto: Bente Poder

HJØRRING:To elever i hver sin 2. klasse på Lundergårdskolen er smittet med coronavirus. Forældrene til børn i de pågældende 2. klasser - a og c - er derfor pr. mail blevet bedt om at hente deres børn så hurtigt som muligt. Klassernes lærere sendes hjem.

Elever og lærere skal være hjemme resten af skoleåret.

- De to smittede var hjemsendt med mistanke om corona. Nu er det konstateret, at de er smittet, siger, Michael Harritslev, der er skoledisktriktsleder på Hjørring Nordvestskole, som Lundergård Skole hører under.

Lærerne Rikke Bundgaard og Louise Møller var placeret udenfor skolen for at tage imod forældrene og hente deres børn.

Lærerne Rikke Bundgaard og Louise Møller var placeret udenfor skolen for at tage imod forældrene og hente deres børn.

- Vi har isoleret eleverne i de to ramte 2. klasser udenfor med afstand. Jeg har skrevet en mail til klassernes forældre om at hente deres børn hurtigst muligt, selv om vi ved, at det kan være vanskeligt, fordi forældrene er på arbejde. Vi har placeret en medarbejder iført gul vest uden for skolen, som forældrene skal henvende sig til, når de kommer. Medarbejderen vil bringe børnene ud.

På Lundergård skolen i Hjørring  er der konstateret 2 tilfælde af Corona. Skolen er dermed tredje skole i Hjørring Kommune, der er ramt.

På Lundergård skolen i Hjørring er der konstateret 2 tilfælde af Corona. Skolen er dermed tredje skole i Hjørring Kommune, der er ramt.

Michael Harritslev har i en mail også orienteret samtlige forældre til elever på skolen. Han opfordrer forældre til at holde et vågent øje med eventuelle symptomer og kontakte egen læge, hvis man konstaterer symptomer hos sine børn. Børn med symptomer må ikke komme i skole.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.