Nye indbrud i Hjørring: Unge mænd gik og kiggede ind ad vinduerne

Politiet har modtaget henvendelser fra opmærksomme borgere

Carl Emil Nielsen
Arkivfoto: Kim Dahl Hansen
Indbrud 22. februar 2019 12:07 - Opdateret 22. februar 2019 12:07

HJØRRING: Villakvartererne i Hjørring er i disse dage særdeles hårdt ramt af indbrud, og torsdag var ingen undtagelse.

Torsdag aften fik politiet en anmeldelse om, at der blev var begået indbrud i en villa på Jørgen H Nielsens Vej. Der var stjålet en bærbar computer, en sportstaske, en del smykker, sølvtøj og guldservice.

Tidligere på dagen så en opmærksom borger i området noget mistænkeligt. To unge fyre gik og spejdede ind ad vinduerne på Jørgen H Nielsens Vej. De to fyre bar begge dunjakker og den ene bar en rygsæk.

- Det kan jo være helt legalt, men i disse tider kunne det være interessant at vide, hvem det var, siger John Clemmesen, Nordjyllands Politi, der igen opfordrer borgerne til at rette henvendelse til politiet, hvis de ser noget mistænkeligt.

Mand tog billeder af postkasse

Samme dag modtog politiet endnu en henvendelse fra en borger på Friggsvej. Borgeren havde set en mand, der var ude og tage billeder af en postkasse på en adresse.

Manden var ca. 50 år, mellem 170 og 180 cm høj og almindelig til kraftig af bygning. Han havde kort gråsprængt hår, var østeuropæisk af udseende, bar briller og havde en lang grå eller beige frakke på. Han kørte i en Mercedes personbil.

- Det kan igen vise sig at være helt legalt. Men det er en noget atypisk adfærd i hvert fald, siger John Clemmesen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...