Rekordforsøg i luften over Vendsyssel: - Vejret drillede, men vi er alligevel stolte

Anders Skovsgaard og Mikkel Normann Jensen knoklede på med faldskærmsudspring, men vejret stoppede rekordforsøget

15
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

Sindal: Et rekordforsøg var lørdag i gang Sindal Lufthavn, hvor de unge faldskærmsudspringere, Anders Skovsgaard og Mikkel Normann Jensen forsøgte at slå den danske rekord i flest faldskærmsudspring på én dag.

De skulle nå over den hidtidige rekord på på 52 spring på én dag, men fra morgenstunden drillede vejret, så de to håbefulde springere måtte holde pause.

- Regnen er ikke noget problem, men der har været problemer med lavt hængende skyer, og de skal kunne se jorden når de springer fra en kilometers højde, fortæller instruktør Thomas Madsen fra faldskærmsklubben, Nordenfjords, der holder til i lufthavnen.

Syv spring i timen

Rekordforsøget var sat til at vare fra solopgang til solnedgang, men ved ti-tiden havde de to springere kun nået fire spring.

- Det er sur røv, men vi må bare håbe det bedste og klø på, og vi tror stadig på det, lød det fra den ene faldskærmsudspringer, Anders Skovsgaard.

Under optimale forhold, kan de to springere nå syv faldskærmsudspring i timen og et større hold af instruktører og professionelle faldskærms-pakkere, sørgede for at sikkerheden var i orden.

- Vi skal hele tiden sikre os, at de er fokuserede og klare i blikket. Det er en meget fysisk hård udfordring, siger Thomas Madsen.

Senere på dagen var det vinden der blev et problem og rekordforsøget måtte midt på eftermiddagen afbrydes på grunden af vinden. På det tidspunkt havde de nået 26 spring.

- Det er selvfølgelig ærgerligt og vi var friske på at fortsætte. Men vi er super stolte over, at arrangementet, trods vejret gik rigtig godt. Alt omkring holdet klappede og der var mange mennesker forbi og kigge, fortæller Mikkel Normann Jensen

Ud over sponsorater og donationer til bl.a. fly og brændstof, blev der samlet 13.000 kroner ind efterårets Knæk Cancer indsamling.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.