Sikke en opskrift: De har lukket restauranten, laver ingen takeaway og satser på store selskaber

Trods den dystre situation er humøret på Løkkens Vejkro stadig okay - men de savner signaler

Brian Skøttrup kan blot vente, mens der hverken er aktivitet i selskabslokaler, restaurant eller køkkenet på Løkkens Vejkro. Foto: Bente Poder

Brian Skøttrup kan blot vente, mens der hverken er aktivitet i selskabslokaler, restaurant eller køkkenet på Løkkens Vejkro. Foto: Bente Poder

SDR. RUBJERG: Normalt er der det meste af året travlt med at drive restauranten Løkkens Vejkro. Men Brian Skøttrup lægger ikke et sekund skjul på, at...

Vil du læse videre?

Lige nu får du de første to måneder for 49,- kr.

Du får adgang til alt indhold på nordjyske.dk

Allerede abonnent?

Abonnementet fornyes automatisk til normalpris 99,- kr. pr. måned og er uden binding.