Tog og bil kollideret: Bilist kørt på sygehus med alvorlige skader

Toget holdt en overgang stille på jernbaneoverskæring på Søndergade i Hirtshals

Bilen, der blev påkørt i jernbaneoverskæringen. Foto: Jan Pedersen

Bilen, der blev påkørt i jernbaneoverskæringen. Foto: Jan Pedersen

HIRTSHALS:En mandlig bilist er med alvorlige skader blevet kørt på Aalborg Universitetshospitals traumecenter efter et sammenstød mellem et tog og mandens bil i en jernbaneoverskæring på Søndergade i Hirtshals.

Alarmen til politi og beredskab lød klokken 16.09, og under en time senere var manden altså bragt til universitetshospitalet.

- Manden har alvorlige skader, lød det i første omgang fra vagtchef Bent Højgaard, Nordjyllands Politi, der senere onsdag aften kunne berette at mandens skader ikke var livstruende, og at hans tilstand var stabil.

Vagtchefen oplyser, at toget et stykke tid hold stille ved overskæringen, og trafikken på Søndergade derfor en overgang gik i stå.

Trafikken kører nu normalt igen, oplyser vagtchefen på Twitter.

- Havarikommissionen har været til stede med folk, og vi har haft bilinspektør på ulykkesstedet. Og så har vi været i gang med afhøring af vidner for om muligt at kunne få fastslået omstændighederne ved ulykken, konstaterer vagtchefen.

Efter undersøgelserne viser det sig, at der har været problemer med lyssignalerne ved jernbaneoverskæringen i løbet af onsdagen.

- Men om det er det, der har været årsag til ulykken, er det endnu for tidligt at udtale sig om, siger Bent Højgaard sent onsdag til Nordjyske.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.