Ubuden gæst på plejecenter skræmt væk af personalet

Bevægelsesalarm afslørede ung mand, der hævdede at han gjorde rent på plejehjemmet

Jens Hukiær
Arkivfoto: Henrik Louis
Indbrud 11. juli 2019 19:50 - Opdateret 12. juli 2019 12:23

HJØRRING: En bevægelsesalarm gav onsdag ved 14.15-tiden lyd fra sig på Vellingshøj-Centret på Vellingshøjvej. Det undrede personalet, da der ikke skulle være nogen der på plejecentret.

- Derfor gik personalet derover, og her kunne de konstatere, at der stod en yngre mand inde bag en dør i lejligheden, fortæller politikommissær Michael Karstenskov, Nordjyllands Politi i Hjørring.

Den unge mand beskrives som 20 til 25 år gammel, omkring 178 centimeter høj og spinkel af kropsbygning. Han havde sort kort hår, var iført en hvid T-shirt og lyseblå cowboybukser. Han talte gebrokkent engelsk.

- Han spurgte personalet, om han ikke skulle gøre rent i køkkenet. Det fandt de lidt besynderligt, og han forsvandt da også fra stedet i en fart, fortæller politikommissæren.

Den unge mand stak af i en lyseblå Citroën Berlingo, som det lykkedes personalet at delvist at få aflæst nummerpladen på.

- Nummerpladen blev aflæst til AJ 78 og muligvis 589 til sidst, forklarer Michael Karstenskov.

Hvis nogen spotter Citroënen, eller ser den unge med med det nævnte signalement, så vil politiet meget gerne have besked på telefon 114.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...