Vennetjeneste endte med en dom

45-årig trodsede indrejseforbud for at hjælpe ven med at skaffe penge

Heidi Majgaard B. Pedersen
Arkivfoto.
Retssag 14. februar 2018 19:20 - Opdateret 14. februar 2018 21:39

HJØRRING: Der er faldet dom i sagen mod en 45-årig mand, der var tiltalt for brugstyveri af en fabriksny Nissan Qashqai, brugstyveri af en Ford Transit, overtrædelse af udlændingeloven - ved indrejse til Danmark til trods for et indrejseforbud, samt et tyveri hos butikken Pier 1 i Skagen, hvor der blev stjålet jakker af blandt andet mærkerne ’Hilfiger’ og ’Armani’ til over 300.000 kroner.

Den 45-årige erklærede sig skyldig i alle anklager og forklarede i retten, at han var rejst til i Danmark, fordi han har en kæreste i Frederikshavn - den 45-årige bor selv i Sverige.

Han forklarede også, at han havde været med til at begå indbruddet i Skagen, fordi han ville hjælpe en god ven, der skyldte penge.

Det oplyser anklager ved Nordjyllands Politi Bjørn Fogh.

Den 45-årige blev af Retten i Hjørring idømt 9 måneders ubetinget fængsel og en udvisning fra Danmark, men har udbedt sig betænkningstid.

Ifølge anklager Bjørn Fogh udbad den 45-årige sig betænkningstiden for at kunne undersøge, hvilke muligheder han har for hurtigst muligt at komme tilbage til Sverige.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...