Hjort: Ved ikke hvad Løkke har betalt Venstre for tøj

Claus Hjort Frederiksen ved ikke, hvad Lars Løkke Rasmussen har betalt tilbage til Venstre for omstridt tøj.

27. maj 2014 18:24

Venstres formand, Lars Løkke Rasmussen, har ikke villet fortælle offentligt, hvor meget han har betalt tilbage til partiet for det tøj, som Venstre har købt til ham for 152.000 kroner, men som han siden har ladet glide ind i sit eget garderobeskab.

Og nu fortæller Claus Hjort Frederiksen, at han heller ikke ved, hvor meget Løkke har betalt for tøjet.

Formanden for Venstres økonomiudvalg har været glødende forsvarer for Løkke i den nye bilagssag og er samtidig medlem af partiets magtfulde forretningsudvalg, der efter en næsten fire timer lang redegørelse fra Løkke i tirsdags bakkede fuldstændig op om formanden.

Spørgsmål: Ved du, hvor meget Lars Løkke har betalt for det tøj, han har købt af Venstre?

- Ved du hvad? Det ved jeg ikke, og det er jeg ikke interesseret i. For det, der er kendsgerningen, er, at det han har udtaget til privat brug, det har han selv betalt.

Spørgsmål: Ved du, hvor meget, han har betalt?

- Nej, det ved jeg ikke.

Spørgsmål: Kan det virkelig passe, at du som formand for Venstres økonomiudvalg ikke har undersøgt denne her sag og ved, hvad det er, Lars Løkke præcist har betalt for det her tøj?

- Er der andre spørgsmål?

Efter forretningsudvalgets maratonmøde i sidste uge udtalte parties partisekretær, Claus Søgaard-Richter, at "vi har givet en redegørelse om de sager, der har været - tøj, rejser og andre ting", hvilket medførte, at udvalget altså bakkede 100 procent op om formanden.

Lars Løkke Rasmussen afviste i tirsdags efter mødet at svare på, hvor meget han har betalt tilbage til Venstre for det tøj, han siden har ladet glide ind i sin garderobe. Tøj, som partiet i sin tid betalte 152.000 kroner for.

- Hvad jeg har brugt af penge på tøj, det er en privat sag, sagde han.

Spørgsmål: Hvornår har du betalt tøjet?

- Det er en privat sag for mig, hvad jeg bruger mine private penge, efter jeg har betalt skat, til.

- Og jeg har udtaget tøj i ganske betydeligt omfang, og det er også betalt. Og jeg har ikke noget mellemværende, sagde han.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...