Hjorth: Det er pissetræls

Forsvarsspiller måtte udgå med en skade i sin første start for Vendsyssel FF

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Jakob Hjorth måtte lade sig udskifte i slutfasen, da Vendsyssel FF besejrede FC Helsingør. Foto: Bent Bach

HJØRRING:22-årige Jakob Hjorth fik onsdag aften sin første kamp i startopstillingen i 1. division, da Vendsyssel FF besejrede FC Helsingør med 1-0 på Bredbånd Nord Arena i Hjørring.

Det lignede længe en rigtig fin oplevelse for forsvarsspilleren, der havde flere gode indgreb i defensiven, men i det 81. minut måtte han lade sig udskifte med en fiberskade i baglåret.

- Jeg har lige været ude i tre uger og er først lige kommet tilbage, så det er pissetræls. Jeg må op på hesten igen og kæmpe videre, og så kan jeg forhåbentlig være tilbage om tre-fire uger, siger Jakob Hjorth, der får flere opmuntrende ord med på vejen af vendelboernes cheftræner.

- Jeg er meget godt tilfreds med Jakobs præstation. Han er ikke startet inde i en 1. divisionskamp før, men jeg vidste godt, han kunne gøre det. Han var måske lidt slidt, fordi en skade har forhindret ham i at træne, og det var ærgerligt, at han måtte gå ud, siger Joakim Mattsson.

Den uheldige Vendsyssel-spiller kunne dog glæde sig over, at holdet avancerede til femtepladsen i tabellen efter den tredje sejr i træk, og nu er der kun to point op til toptre.

- Rækken er meget tæt, men vi er lige pludselig med i den sjove ende, og jeg håber, vi kan blive ved med at fortsætte den gode stime. Vi er ved at være spillet sammen som hold, og hvis vi kan fortsætte med at stå sammen, tror jeg også på, at vi kan komme længere op i tabellen, lyder vurderingen fra Jakob Hjorth.

Forsvarsspilleren kom til Vendsyssel FF fra Jammerbugt FC inden denne sæson.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.