Hjulmand dybt skuffet efter ny FCN-nedtur

Oprykkerne FC Vestsjælland vandt søndagens tidlige kamp 2-1 i Farum

Foto: Søren Bidstrup/Scanpix

Foto: Søren Bidstrup/Scanpix

FARUM:FC Nordsjælland leverede endnu en gedigen skuffelse, da vicemestrene hjemme tabte 1-2 til FC Vestsjælland søndag eftermiddag i Superligaen.

Skuffelsen får igen træner Kasper Hjulmand til at vende hver en sten.

- Vi kigger på det 24 timer i døgnet. Jeg tror ikke, der går et sekund, hvor jeg ikke kigger efter forbedringer, både hos mig selv, hos staben og hos spillerne, siger Hjulmand.

- Det sker hver eneste dag, for vi jagter procenter over alt.

Spørgsmål: Føler du, der er noget, I ikke har gjort godt nok i trænerstaben?

- Nej, det kan jeg ikke lige sætte en finger på. Selvfølgelig er der altid noget, der falder tilbage på os, men det vil jeg gerne vente nogle dage med at sige noget om, for lige nu fylder skuffelsen alt.

Der er 14 dage til næste kamp grundet landskampspausen, og de to uger skal FCN blandt andet bruge til at få skadede spillere på højkant.

- Vi havde jo 10 skadede kvalitetsspillere, der sad og så kampen fra tribunen i stedet for at løbe rundt derinde. Der er virkelig kvalitet på lægterne, men vi har brug for tid til at gøre dem klar, siger Hjulmand.

Han så trods nederlaget til FCV visse gode momenter i søndagens kamp.

- Det var igen en kamp, hvor 80-85 procent ser rigtig fint ud, men de afgørende ting var modstanderne bedre til, siger Kasper Hjulmand.

- Vi var klar over deres kvaliteter på dødbolde. At vi lukkede et mål ind på en dødbold, kan vi måske tåle, men at vi lukkede to ind, er næsten utåleligt, og det er voldsomt irriterende. Det var en kamp, vi selvfølgelig ikke skulle tabe, siger han.

FC Nordsjælland har kun skrabet fem point sammen i de syv første spillerunder.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden