Hjulmand savner klogskab og erfaring efter nyt pointtab

FC Nordsjælland smed atter point til sidst, da det i Esbjerg blev 2-2. Vestjyderne udlignede i det 89. minut.

FC Nordsjælland spillede søndag eftermiddag en god udekamp i Esbjerg, men en sen vestjysk scoring til 2-2 gjorde, at nordsjællænderne måtte nøjes med et point.

Cheftræner Kasper Hjulmand ærgrede sig efter kampen over, at det ikke blev til fuldt udbytte.

- Vi smed to point. Det var en kamp, vi skulle vinde og en kamp, vi ikke måtte lade to mål gå ind i. Endnu engang viste vi, at vi manglede fasthed, når tingene skal afgøres, siger Hjulmand.

- Hvis vi havde bare en smule mere fasthed og klogskab, så havde vi vundet dagens kamp komfortabelt, tilføjer han.

Det er ikke første gang i sæsonen, at Farum-klubben smider point i de døende sekunder. Kasper Hjulmand mener, at manglende erfaring spiller en rolle.

- Så vidt jeg lige kan tælle, har vi scoret det første mål i 13 ud af 18 kampe, og vi har været foran i 14 kampe. Det siger noget om, at vi gør mange ting rigtigt.

- Som jeg ser det, så skal man have stået i situationerne før. Så ved man, hvordan man skal gøre, når tingene skal køres hjem, lyder det.

Marcus Ingvartsen, der scorede til 1-0, var på linje med sin cheftræner.

- Jeg er irriteret over, at vi ikke holdt føringen hjem. Vi spillede en god kamp, så vi er selvfølgelig irriterede nu. Det var ikke godt nok, siger han.

Han glædede sig dog over sin form, som aktuelt har bragt ham i spidsen på Superligaens topscorerliste.

- Det var selvfølgelig dejligt at få scoret igen og komme på toppen af topscorerlisten, men lige nu har jeg svært ved at glæde mig over det, siger FC Nordsjælland-angriberen, der lørdag forlængede sin kontrakt til 2019.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.