Hjulmand: Urealistisk at forvente FCN i medaljestrid

Det er urealistisk at forvente, at FC Nordsjælland kan blande sig i medaljestriden, erkender Kasper Hjulmand.

Ritzau
FCN-træner Kasper Hjulmand mener ikke, det er realistisk at forvente medaljer igen i år. Foto: Carsten Bundgaard/Ritzau Scanpix
Fodbold 3. september 2018 06:46

FC Nordsjælland har været i medaljeslutspillet i de sidste to sæsoner, men holdet har ikke haft nogen drømmestart på denne sæson.

Søndag måtte holdet nøjes med 0-0 ude mod OB i en kamp, hvor ingen af holdene leverede topunderholdning.

FCN har blot scoret et mål i klubbens seneste fem udekampe og er nummer otte i Superligaen inden landsholdspausen.

Og det vil kræve tid, inden holdet igen vil kunne blande sig mellem de bedste i rækken, erkender FCN-træner Kasper Hjulmand.

- Det vil være fuldstændigt urealistisk at forvente. Hvis man skal se objektivt på vores trup, er der ingen tvivl om, at der er potentiale.

- Men jeg synes, det ville være meget at forvente, at vi skal kunne gøre os gældende i medaljestriden, siger Kasper Hjulmand.

Ifølge træneren handler det de kommende uger om, at FC Nordsjælland skal spille bedre fodbold.

- Og så skal vi hen over efteråret få sat et spil sammen, som vi selv kan genkende, hvor vi er aggressive og målsøgende og kan dominere kampe og vinde dem, så vi kan komme i top-6, som stadig er målet, siger han.

Omvendt mener Hjulmand ikke, at der er noget at udsætte på kvaliteten i hans nuværende trup.

- Jeg synes, der er enorm høj kvalitet og talent samt færdigheder. Der, hvor vi mangler, er på erfaringen. Det er ikke tilfældigt, at vi i mange kampe har momenter, hvor man med erfaring vil vide, hvor det strammer til.

- Det er noget, vi ikke kan købe eller trylle os frem til. Men jeg synes, vi har et fint hold med masser af spændende muligheder i, siger Hjulmand.

FCN, der i løbet af eller inden denne sæson har mistet profiler som Mathias Jensen, Ernest Assante og Rúnar Alex Rúnarsson, har hentet ni point i sæsonens første otte kampe, efter søndagens nulløsning mod OB.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...