Öhman skuffet efter første lokalbrag

Svensk topscorer hos Aalborg Pirates vil vinde mere

Victor Öhman scorede igen for Aalborg Pirates, men det blev til et nederlaget i lokalbraget. Foto: Michael Koch

Victor Öhman scorede igen for Aalborg Pirates, men det blev til et nederlaget i lokalbraget. Foto: Michael Koch

AALBORG:Personligt havde han succes med endnu en scoring, men holdmæssigt blev det til endnu et nederlag for Aalborg Pirates, der fredag aften tabte sæsonens første nordjyske lokalopgør med 7-5 efter en målrig og underholdende forestilling mod Frederikshavn White Hawks.

Svenskeren scorede til 2-0 i slutningen af første periode, hvor det hele så rosenrødt ud for de rødklædte pirater, der til gengæld blev klædt af i anden periode, der blev tabt med hele 5-1.

- Jeg ved faktisk ikke helt, hvad der går galt. Vi har en rigtig god første periode og kommer på 2-0. Men vi er selvfølgelig ikke tilfredse med de midterste 20 minutter. Defensiven fungerer ikke, og vores pres bliver lidt for langt, så kæderne kommer for langt fra hinanden. I tredje periode gør vi lidt som forventet. Vi får skabt chancerne, men det er desværre ikke nok, siger Pirates-topscorer Victor Öhman.

For Victor Öhman var det det første nordjyske lokalopgør i karrieren, og selvom han er glad for den personlige succes indtil nu i Aalborg, så mangler han flere succesoplevelser.

- Jeg er kommet her for at udvikle mig som ishockeyspiller, og det gør jeg stadig rigtig godt. Men vi vinder ikke så mange kampe, og lokalopgøret havde været en god sejr at få, siger han.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.