Hobby blev til salgs-succes

Majken Berthelsen vandt plakatkonkurrence, og så tog det fart med salget af hendes værker

Majken Berthelsen arbejder egentlig med noget andet, men i sin fritid laver hun plakater. Det går godt - hun har vundet en pris og der er efterspørgsel på hendes plakater. Foto: Kurt Bering
Brønderslev 26. november 2014 12:13

BRØNDERSLEV: Majken Berthelsen, Brønderslev, har succes med sin plakatkunst. Det begyndte egentlig som en hobby og som en måde at slappe af på, og det er det stadigvæk, men det har samtidig også udviklet sig til, at hendes produkter er en salgsvare, som folk er interesserede i at købe.

Det begyndte med, at hun deltog i en konkurrence hos livink.dk, der sælger plakater på nettet.

- Man skulle sende et design ind til den, og jeg vandt med to superhelte, fortæller hun.

Derefter bad de Majken Berthelsen om at designe noget specielt til dem, som de kunne sælge fra deres hjemmeside. Og der kom for alvor skub i sagerne, da firmaet siden var på Formland Messen, som er en stor design og interiørmesse i Herning.

- Livink havde en stand, hvor mine plakater var med. Andre indkøbere var på messen og så dem og købte ind, og de fulgte op på det og ville gerne købe mere, smiler Majken Berthelsen.

Et spring

Dermed gik det for alvor fra kun at være en hobby, hun hyggede sig med for sin egen skyld, til at være noget, som også har en værdi for andre. Det spring var en rigtigt god oplevelse for hende.

- Det var fedt, at der var nogle andre, der også ville have det, i stedet for at det bare var en selv og ens familie. Det gav mig energi til at fortsætte og udvikle nye designs, fortæller Majken Berthelsen.

Hun har også lavet en plakat til Tukanprojektet.dk, som er en platform for skandinaviske designere, der sælger plakater i begrænsede antal eksemplarer.

- De søgte designere, og jeg sendte et forslag ind. Den skal kun sælges hos dem i 100 eksemplarer, fortæller Majken Berthelsen.

Hun sælger også sine plakater fra sin egen blog, Lebenværk, som hun i forvejen drev - der har hun også beskæftiget sig med brugt børnetøj.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...