Aars

Hobbymesse trak mænd af huse

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Vennerne Thomas Juul fra Nørresundby og Henrik W. Madsen fra Thisted havde taget en masse Star Wars effekter med på messen.

AARS:For femte år i træk var Messecenter Vesthimmerland i Aars her i weekenden ramme for en kæmpestor model- og hobbymesse.

Igen i år samarbejder messecentret med Thomas Dahl Petersen og Sonny L. Nielsen om at arrangere messen.

- Med den tilstrømning der har været lige fra vi åbnede lørdag formiddag er jeg overbevist om at vi nok skal komme op på mindst lige så mange besøgende som de 3750 i fjor, nok nærmere godt 4000 hen over weekenden. For i år har vi udvidet messen med blandt andet en stand med Star Wars og andre effekter indenfor science fiction genren, fortæller medarrangør Sonny L. Nielsen, der selv har en stand med salg af modeltraktorer.

Begge haller i messecentret danner rammen for de mange stande på model- og hobbymessen.

Messegæsterne er primært mænd, heraf de fleste i den modne alder.

I det største hal er der etableret et vandbassin, hvor nogle af udstillerne boltrer sig med at demonstrere deres modelbåde og forskellige skibe med et opmærksomt publikum som nysgerrige tilskuere.

Blandt udstillerne ved vandbassinet er Jan Klavsen fra Aalborg, der har medbragt et stort udvalg af modelskibe samt små gamle tyske bådmotorer fra 1950’erne og 60’erne.

- Skibene er alt sammen en mangeårig hobby, og flere af dem har jeg selv bygget som samlesæt. Nogle af dem kan laves på få timer, mens et enkelt stort træskib har taget mig tre år om at lave i fritiden. Så den skal derfor ikke ud at sejle i vandbassinet, pointerer han med et grin.

Bag den nye stand med Star Wars og andre og effekter indenfor science fiction genren står Thomas Juul fra Nørresundby og Henrik W. Madsen fra Thisted.

- Min mor bad mig for tre år siden komme og hente en kasse med mit gamle legetøj, ellers ville det blive smidt ud. Da jeg genså det fik jeg lyst til at erhverve alt det indenfor genren, som der ikke var råd til i min barndom, fortæller Henrik W. Madsen.

- Ja som voksne mænd med en lønindtægt har vi nu bedre råd til at dyrke vores store fælles interesse, supplerer Thomas Juul.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst