Hobro-anfører efter overlevelse: Slet ikke til at fatte

Med en sejr over Randers sikrede Hobro sig i Superligaen. En bedrift Hobro havde svært ved selv at forstå.

Mens FC Midtjylland sikrede sig det danske mesterskab i Slagelse, spillede Hobro sig med sikkerhed ind i næste sæsons kampprogram i Alka Superligaen.

To bedrifter, der blev sammenlignet af de glade Hobro-spillere efter sejren i Randers.

- For mig at se, så er det større, at Hobro bliver i Superligaen, end at FC Midtjylland bliver mestrer. Ingen havde set, at Hobro skulle have en sæson mere, og dem, der siger det, de lyver, siger Mads Hvilsom, der scorede det afgørende mål i sejren på 1-0.

Efter kampen fejrede spillere og ledere fra Hobro den matematiske overlevelse som et mesterskab, og bagefter var det en flok spillere, der havde svært ved at sætte ord på overlevelsen.

- Det er vanvittigt stort. Det er så kæmpe stort, at det slet ikke er til af fatte. For at være helt ærlig, så tror jeg, at der kommer til at gå lang tid, før jeg kommer til at forstå det, der er sket i Hobro, siger Mads Justesen.

- Kigger man på de vilkår, som vi har, så burde det ikke være muligt, men det har vi jo modbevist, tilføjer anføreren.

Med en rigtig angriberscoring sendte Mads Hvilsoms højre inderside ham til tops på topscorerlisten, men han havde ligeledes svært ved at sætte ord på, at det endegyldigt blev til endnu en sæson Superligaen i Hobro.

- Det er en helt sindssyg bedrift, og jeg tror ikke, folk ved det endnu. Det er fordi, at vi har været med i så lang tid, at det er blevet lidt en sovepude. Det er en kæmpe præstation, siger Mads Hvilsom.

Selvom der resterer tre spillerunder af Superligaen, så kan Hobro med 42 point ikke længere hentes af holdene under stregen, og for de mange glade Hobro-spillere, så var det vigtigt at få gjort arbejdet færdigt.

- Det er en befrielse, at vi heldigvis kan gøre det så tidligt, for selvom det har set godt ud, så ligger det jo stadig i baghovedet, hvad der skete med AGF, siger Mads Justesen.

Næste opgave for Hobro bliver en udekamp mod FC Nordsjælland.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.