Hobro-chef: Vi har en fair chance

Jens Hammer Sørensen mener, at 10 nye ansigter gør superligatruppen konkurrencedygtig

Claus Jensen
Foto: Laura Thomsen
Sport 4. september 2015 06:35 - Opdateret 4. september 2015 07:54

HOBRO: - Vi havde haft et fint vindue, selv om det ikke var lykkedes at hente Pål Kirkevold. Nu synes jeg, at vi har haft et fantastisk vindue.

Hobros sportschef Jens Hammer Sørensen erklærer sig særdeles tilfreds med superligaklubbens transfervindue, hvor seks spillere har sagt farvel, mens 10 nye er kommet ind.

- Jeg synes, at vi står stærkere end nogensinde. Vi har hentet nogle navne, som jeg tidligere ville have sværget på, vi ikke kunne komme i nærheden af. Jeg tænker især på Tidiane Sane og Mayron George. Jeg er stolt over vores trup, fastslår Jens Hammer Sørensen.

Han er dog stadig med på, at det tager tid at spille de mange nye ind på Hobros hold, og at truppen ikke er en garanti for overlevelse i Alka Superligaen.

- De andre hold er også blevet bedre. Havde vi ikke forstærket os markant, så var vi nok rykket ud. Nu synes jeg, at vi har en fair chance for at være med. Det ændrer dog ikke på, at det bliver en hård kamp. Konkurrenterne ser skarpe ud, og de tager os langt mere seriøst nu, siger Jens Hammer Sørensen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...