Hobro er varme på van Hemert

Midterforsvareren står højt på ønskelisten hos 1.divisionsklubben

Roel van Hemert var en profil hos FC Hjørring, men han var en dyr herre. Derfor skiltes parterne i sommers. Foto: <i>Foto: Henrik Bo</i>

Roel van Hemert var en profil hos FC Hjørring, men han var en dyr herre. Derfor skiltes parterne i sommers. Foto: Foto: Henrik Bo

AALBORG:Den tidligere FC Hjørring-profil Roel van Hemert er et varmt navn hos Hobro IK, og klubben har givet den hollandske midterforsvarer et konkret tilbud.

Det erfarer NORDJYSKE Stiftstidende. Hos Hobro vil sportschef Jens Hammer godt erkende, at Roel Van Hemert står højt på listen over ønskede spillere, og at man har tilbudt hollænderen at komme til prøvetræning. Han afviser dog kategorisk, at der har været tale om et decideret kontrakttilbud.

- Vi har været i kontakt med hans agent, men nu er Roel taget til prøvtræning i Kina. Hvis det ikke bliver til noget, er han stadig velkommen til at prøvetræne hos os, siger Jens Hammer Sørensen.

I følge NORDJYSKEs oplysninger er 1.divisionsklubben Viborg også blandt bejlerne til Roel van Hemert. Han har siden afskeden med FC Hjørring i sommer, været i den belgiske klub Waasland-Beveren.

Hobro IK havde årets første træning mandag. Her var der flere prøvespillere blandt deltagerne. Blandt andre den tidligere AGF’er Dennis Høegh.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.