Hobro fik også Vejles skalp

Fortjent 2-1 sejr efter glimrende anden halvleg

Henning Hansen
Martin Thomsen spillede stærkt på Hobros midtbane. Foto: Peter Broen
Fodbold 19. september 2013 20:23 - Opdateret 19. september 2013 21:55

HOBRO: 5-0 over Silkeborg, 5-2 over Horsens og nu 2-1 over Vejle.

Jo, det dufter efterhånden kraftigt af superliga i Hobro, efter at holdet har nedlagt tre af de absolutte forhåndsfavoritter til at besætte en af de to oprykningspladser.

Torsdagens gevinst foran 1301 tilskuere på DS Arena havde en ekstra sød smag, idet det var første gang nogensinde, at Hobro vandt en turneringskamp mod de hæderkronede gæster. Af de syv foregående indbyrdes 1. divisionskampe havde Vejle vundet seks, mens den sidste var endt uafgjort.

Hobro måtte stille op uden Mathias Bersang Sørensen, der ikke bestod testen lige før kickoff. Han var udset som afløser for den karantæneramte kantspiller Kasper Fisker, der i stedet blev erstattet af Tobias Perch-Nielsen.

Hobro lagde aggressivt ud med nærgående forsøg af Mads Hvilsom og Tobias Perch-Nielsen, men Vejle overtog kommandoen og lod sig ikke ryste af et grimt uheld for Niels Bisp Andersen, der måtte bæres ud.

Især den dynamiske Denis Fazlagiz voldte Hobro-forsvaret kvaler, og i det 20. minut åbnede han scoringen ved at afdrible et par modspillere og lirke bolden smukt ind i målhjørnet.

Med Martin Thomsen som indpisker forsøgte Hobro at svare igen og var meget tæt på udligning, da en Vejle-spiller sparke væk på målstregen i kølvandet af en dødbold.

Indhopper matchvinder

Hobro pressede videre i anden halvleg, og efter 10 minutter scorede en fri Mads Jessen iskoldt til 1-1 fra nært hold, efter at et indlæg fra Tobias Perch-Nielsen var rettet af.

Midt i halvlegen blev Vejle reduceret til 10 mand efter direkte rødt til målscorer Denis Fazlagiz, og Hobro-offensiven gav bonus, da indskiftede Dennis Høegh brød rapt igennem i højre side og elegant chippede bolden over Vejle-keeper Kristian Fæste og i mål til 2-1.

To minutter før tid slap gæsternes Jacob Sørensen alene igennem, men Hobro-målmand Jesper Rask reddede flot.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...