Hobro-hån mod Hjørring

Modsat FC Hjørring vil Hobro ikke skrive kontrakter med nye spillere før pengene er der. Derfor er eks-AaB'eren Denis Dedovic på vippen i klubben.

Denis Dedovic (til højre i blå trøje) i nærkamp til træning i AaB. Nu kan forsvarsspilleren være på vej til Hobro. Foto: Michael Koch.

Denis Dedovic (til højre i blå trøje) i nærkamp til træning i AaB. Nu kan forsvarsspilleren være på vej til Hobro. Foto: Michael Koch.

Den 20-årige forsvarsspiller træner med Hobro de kommende to uger, men hobroenserne vil ikke sådan videre skrive kontrakt med Dedovic uden økonomisk rygdækning. - Vi vil ikke risikere at skulle ud for at bede om kommunale tilskud efterfølgende, siger Hobros sportschef med et vink til de nordjyske kolleger fra FC Hjørring, der kæmper hårdt for økonomisk redning for tiden og til dette har fået 250.000 kroner stillet i udsigt fra Hjørring Kommune. Udover Denis Dedovic træner også en tidligere AaB’er, Emil Haucke, hos Hobro. - Han er vendt hjem fra norsk fodbold og træner med hos os, akkurat som han gjorde for et år siden, inden han valgte at tage videre til Viborg FF, men nu vil han gerne prøve sig hos os igen, og derfor ser vi ham an. - Vi er nået langt indenfor de seneste år, men kravene i en stærk 1. division er også voldsomme, så i forårets kampe skal vi forsøge at finde de nødvendige ekstra procenter for at holde os over nedrykningsstregen, siger Jens Hammer Sørensen. Hobro IK holder vinterpause akkurat over stregen på en bedre målscore end Roskilde, og nordjyderne indleder foråret 5. april hjemme mod Skive i et vigtigt bundopgør.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.