Hobro IK

Hobro henter talent i Italien

Forsvarsspiller har været tilknyttet i OB, men udlejet til italienske Cagliari

Alexander Molberg. Foto: Dannie Rosenkrantz

Alexander Molberg. Foto: Dannie Rosenkrantz

FODBOLD:Hobro IK er allerede - trods det, at klubben i øjeblikket står uden træner - i gang med at forme og forstærke truppen til den kommende sæson i fodboldens Superliga.

Således har klubben netop hentet 19-årige Alexander Molberg på en to-årig aftale. Den unge midtstopper har senest været tilknyttet OB, hvorfra han i det seneste år har været udlejet til italienske Cagliari, oplyser klubben i en pressemeddelelse.

Alexander Molberg er opvokset på Fyn, og som U14-spiller blev han en del af OB’s ungdomsafdeling, hvor han som førsteårs U19-spiller skrev under på en ungdomskontrakt med fynboerne. I det seneste år har den unge forsvarsspiller været udlejet til italienske Cagliari, hvor han har været med til at spille klubbens U19-hold op i den bedste U19-række i Italien.

Den 19-årige forsvarsspiller har fået et godt indtryk af Hobro IK, hvor han ser frem til at lære at spille fodbold på seniorniveau.

- Jeg har fået et rigtig godt indtryk af klubben. Der virker til at være et stærkt sammenhold, og det betyder meget for mig. Jeg skal nu til at lære at spille fodbold på seniorniveau, og Hobro IK virker til at være en god klub at udvikle sig i, så jeg tror, det er det helt rigtige skridt for mig at tage til Hobro IK, siger Alexander Molberg i pressemeddelelsen.

- Jeg går efter at udvikle mig og forhåbentligt få en masse minutter i Superligaen i den kommende sæson, lyder det optimistisk fra den unge forsvarsspiller.

Alexander Molberg har tre U18-landskampe og fire U19-landskampe på CV’et.

- Alexander er en yderst talentfuld midtstopper, som vi ser et stort potentiale i. Vi forventer os meget af Alexander og tror på, at han kan tage store skridt i Hobro IK i de kommende år, siger sportschef Jens Hammer Sørensen i pressemeddelelsen om nyerhvervelsen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst