- Hobro i spidsen vinteren over

Rutinerede Anders Egholm betegner førstepladsen som fuldt fortjent

Anders Egholm har været en vigtig brik i det solide Hobro-forsvar. Foto; Kim Dahl Hansen <i>Bent Bach</i>

Anders Egholm har været en vigtig brik i det solide Hobro-forsvar. Foto; Kim Dahl Hansen Bent Bach

HOBRO:Hobro har rystet det meste af fodbold-Danmark ved at ligge nummer et i 1. division, og den rutinerede stopper Anders Egholm er overbevist om, at sensationsholdet kan forsvare positionen i et godt stykke tid.

- Jeg vil nødigt vurdere oprykningschancerne, før transfervinduet i januar er overstået, men jeg tror på, at vi beholder førstepladsen vinteren over. Vi er lige nu det stærkeste hold i rækken og spiller så stabilt, at vi ikke pludselig taber flere kampe i træk, lyder det fra den 30-årige stopper, der i sommer skiftede til Hobro i kølvandet af 103 superligakampe, fordelt på Esbjerg, Sønderjyske og senest Randers.

- Helt vildt

I Randers fik han spoleret sin sidste sæson af en delvis overrevet akillessene, og det var med en vis nervøsitet, at han valgt at prøve lykken i Hobro.

- Jeg var spændt på, om bentøjet kunne holde og håbede på, at vi kunne drille nogle af de fuldtidsprofessionelle hold i 1. division - sådan som Brønshøj havde gjort det i nogle sæsoner. Nu har jeg spillet fast uden gener, og vi ligger på en fuldt fortjent førsteplads. Det er helt vildt.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.