Hobro IK atter taberdømt

Fodboldklubben andethold er for anden sæson i træk fanget i en fodfejl

Claus Jensen
Quincy Antipas optræder i øjeblikket på Hobros andethold i serie-1, som har mistet point på skrivebordet. Arkivfoto: Lars Pauli
Sport 3. oktober 2016 15:58 - Opdateret 4. oktober 2016 07:12

HOBRO: I sidste sæson blev Hobro IK i flere omgange taberdømt på fodboldbanen.

Nu har historien gentaget sig - omend i noget mindre målestok.

I efteråret 2015 benyttede det daværende superligahold backen Adama Tamboura uden at være i besiddelse af dennes spillercertifikat. Det kostede de tre point, man ellers havde vundet på grønsværen mod AGF.

Senere i 2015 stod klubbens andethold i Jyllandsserien for skud. Det kostede syv skrivebordsnederlag og en nedrykning til serie 1.

Den aktuelle episode stammer fra 25. september, hvor Hobro IK spillede 1-1 mod Kristrup Boldklub, men det resultat er siden blevet ændret til et nederlag på 0-3. Hobro-mandskabet benyttede nemlig en ulovlig U17-spiller.

- Træneren var af den opfattelse, at ungdomsspillere må optræde på alle hold hen over en weekend. Men det viser sig, at man ikke må rykke to niveauer op, og det er desværre sket her, siger sportschef Jens Hammer Sørensen.

Hobros andethold ligger efter 10 kampe kun lige over nedrykningsstregen i serie 1.

- Vi vil meget gerne have vores andethold så højt op som muligt, og det må i hvert fald ikke rykke ud, konstaterer Jens Hammer Sørensen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...