Hobro IK lejer ung målmand i FC Midtjylland

Hobro IK supplerer truppen med en målmand i form af 20-årige Oliver Korch, der er lejet i FC Midtjylland.

Superligaklubben Hobro IK lejer FC Midtjyllands 20-årige målmand Oliver Korch, der bliver tilknyttet på en lejeaftale det næste år.

Det oplyser Hobro IK i en pressemeddelelse lørdag formiddag.

- Oliver Korch er en ualmindelig talentfuld ung målmand med en lang række ungdomslandskampe på CV'et, siger Jens Hammer Sørensen, sportschef i Hobro IK, i en pressemeddelelse.

- Jeg er rigtig stolt over, at vi er i stand til at tiltrække dygtige spillere, der søger til os for at blive endnu bedre, fortsætter han.

I Hobro IK skal Oliver Korch konkurrere med førstevalget Jesper Rask, der har vogtet målet for klubben i de første fire runder af Superligaen. Derudover har klubben målmanden Martin Pedersen i truppen.

- I Hobro IK forventer jeg at kunne gå ind og konkurrere med de to andre keepere i truppen for at gøre målmandsteamet endnu stærkere, siger Oliver Korch, i en kommentar til skiftet.

- Jeg håber, at mit ophold i Hobro kan give mig masser af glæde og gå-på-mod med nye inputs og fornyet energi. Jeg glæder mig samtidig til at blive set på med nye øjne, siger Oliver Korch.

I FC Midtjylland stod Oliver Korch i skyggen af de to målmænd Jakob Haugaard og Lasse Heinze, og han havde endnu sin debut i Superligaen til gode for den midtjyske klub.

Oliver Korch har 37 ungdomslandskampe på CV'et og har desuden været til prøvetræning i Inter, Manchester City og Stoke City.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst