Hobro IK skal have ny træner

Den nordjyske fodboldklub opnåede i denne sæson det bedste resultat nogensinde med en 9. plads i landets næstbedste række - men nu stopper træneren.

Jakob Michelsen stopper som træner i Hobro.

Jakob Michelsen stopper som træner i Hobro.

HOBRO:1. divisionsklubben Hobro IK må sige farvel til cheftræner, Jakob Michelsen, som har sagt ja til en dobbeltrolle som U17-20 landstræner for Tanzania og assistenttræner for Kim Poulsen, der står i spidsen for Tanzanias A-landshold.

Beslutningen er kommet ganske pludseligt, forklarer Hobro IK’s sportsdirektør, Jens Hammer Sørensen, i en pressemeddelelse mandag morgen.

- Vi har hele tiden været klar over, at Jakob er et stort trænertalent, der på sigt skulle videre til større udfordringer, men det er naturligvis kommet som lidt af en overraskelse, at det allerede skulle være nu, da vi jo havde en kontrakt for næste sæson også. Men vi vil gerne have unge, ærgerrige, sultne og ambitiøse mennesker i vores klub – det være sig både trænere og spillere, og derfor er vi også stolte over at kunne levere folk videre i systemet, skriver Jens Hammer Sørensen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.