Hobro IK Support vil også støtte landsholdet

Stor udskiftning i bestyrelsen i supportklubben

Hobro IK Support vil også støtte landsholdets kamp mod at komme til EM i Frankrig. Arkivfoto: Torben Hansen <i>Foto: Torben Hansen</i>

Hobro IK Support vil også støtte landsholdets kamp mod at komme til EM i Frankrig. Arkivfoto: Torben Hansen Foto: Torben Hansen

HOBRO:Den nyvalgte bestyrelse i Hobro IK Support, som blev valgt ved en generalforsamling sidste fredag, holdt tirsdag aften konstituerende bestyrelsesmøde, hvor der var nye ansigter på seks af de otte pladser i bestyrelsen.

Formand for Danmarks yngste Superliga-fanklub er dog stadig Allan Andersen.

- Hobro IK Support har været inde i en fantastisk udvikling i efteråret, og vi er nu over 400 medlemmer. Det er vigtigt, at vi fortsætter den gode udvikling med at arrangere ture til udekampene, være synlige på DS Arena og skaffe flot merchandise til fansene, siger Allan Andersen i en pressemeddelelse fra Hobro IK Support.

Det er dog ikke kun til udekampene med Hobro IK, som fanklubben arrangerer fodboldture til. Man har allerede planlagt en bustur til Danmarks næste hjemmekamp i EM-kvalifikationsturneringen, hvor modstanderen lørdag 13. juni i Parken er Serbien.

- Det er ikke noget, fanklubben har stået for før. Men vi er helt sikre på, der vil være opbakning til en hyggelig og festlig tur til København og Parken. Landsholdet har brug for vores opbakning, og den slags ved vi jo, at medlemmerne af Hobro IK Support kan levere, siger Søren Greve, som er næstformand i Hobro IK.

Kasserer i Hobro IK Support er fremover Laila Løvendahl, mens de øvrige bestyrelsesmedlemmer er Knud Frederiksen, Lærke S. Bach, Michael Agerbo, Jacob B. Mikkelsen og Søren K. Nielsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden