Hobro IK

Hobro-kant tilbage i fuldt vigør

Martin Mikkelsen håber på spilletid i lørdagens testkamp

22
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Nicolas Cho Meier

FODBOLD:Først en brækket hånd og siden knæproblemer har givet Hobro IK’s Martin Mikkelsen en dårlig optakt til forårssæsonen, men ved onsdagens træningspas under den igangværende træningslejr i Tyrkiet var kantspilleren tilbage i fuldt vigør.

For første gang i Tyrkiet trænede Martin Mikkelsen med holdkammeraterne.

- Det gik godt, men jeg har faktisk også følt mig klar i et par dage nu efterhånden. Vi fik dog en lille lærestreg i sidste uge, så vi har passet på og ventet, til vi var helt sikre på, at alt var i orden, siger Martin Mikkelsen.

Hobro har kun én testkamp tilbage inden forårspremieren i Alka Superligaen mod AGF. Det er lørdag mod tjekkiske Slovacko, og den satser Martin Mikkelsen på at deltage i.

- Jeg håber meget på at kunne spille den kamp. Jeg har endnu ikke spillet en kamp her i opstarten, så det længes jeg efter, siger Martin Mikkelsen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.