Hobro IK

Hobro knækkede topholdet

Hobro fik den tredje hjemmesejr i træk, da 1. Divisions tophold Nykøbing FC blev sendt hjem med nederlag

Arkivfoto: Andreas Falck

Arkivfoto: Andreas Falck

HOBRO:Hobro IK bevægede sig søndag eftermiddag tættere på de sjove pladser i landets næstbedste fodboldrække, da det hjemme på DS Arena blev til en 1-0-sejr over topholdet fra Nykøbing FC.

Det var tre meget fortjente point til Hobro efter et opgør, som Ove Pedersens tropper dominerede fra start til slut.

Hobro startede opgøret klart bedst, og allerede efter et minuts spil var hjemmeholdet farlige første gang. Et indlæg fra venstre havnede hos Lucas Jensen ved den fjerneste stolpe, men vinklen blev for spids for kantspilleren, og derfor røg den chance ud i sandet.

Efter et kvarters spil fik Hobro bolden i nettet, men Babajide Ogunbiyi måtte se sin scoring annulleret for et tvivlsomt frispark. Midtvejs i første halvleg var det så den camerounske debutant Anatole Abangs tur til at få en chance, men angriberens førsteberøring kiksede, og så fik han aldrig afsluttet.

I de følgende minutter var det igen Babajide Ogunbiyi, der truede gæsternes mål. Først blev nigerianerens hovedstød afvist af en stor redning fra Nykøbing-målmand Thomas Villadsen, og få minutter senere måtte den store forsvarsspiller se se sin afslutning afværget på målstregen, og derfor forblev første halvleg på DS Arena målløs.

Efter pausen blev der en smule længere mellem de oplagte målchancer til Hobro, men igen var det kendetegnene, at Nykøbing FC havde rigeligt travlt bare med at forsvare sig, men 11 minutter før tid måtte gæsterne kapitulere.

Efter et stærkt gennembrud i venstre side serverede Jacob Tjørnelund bolden for fødderne af netop indskiftede Anders Holvad, der med en bred inderside kunne sørge for en overordentlig velfortjent Hobro-føring.

Fem minutter før tid burde Hobro have cementeret sejren, da hjemmeholdet blev tilkendt et straffespark, efter at en Nykøbing-spiller havde blokeret et indlæg med hånden. Sebastian Andersens forsøg fra 11 meter blev dog flot reddet af Nykøbing-målmand Thomas Villadsen, så Hobro måtte nøjes med at vinde 1-0.

Hobro har nu kun et enkelt point op til den førsteplads, der giver direkte oprykning til Alka Superligaen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.