Hobro med i matchfixingkamp

Det var angiveligt mod Hobro, at Wichmann gamblede på egen kamp

Jens Hammer Sørensen, sportschef i Hobro, stopper, hvis hans spillere er med i matchfixing. Foto: Henrik Bo. <i>Foto: Henrik Bo</i>

Jens Hammer Sørensen, sportschef i Hobro, stopper, hvis hans spillere er med i matchfixing. Foto: Henrik Bo. Foto: Henrik Bo

HOBRO:Rygterne i fodboldmiljøet går på, at det skulle være i en kamp mellem FC Vestsjælland og Hobro i 1. division sidst i dette efterår, at den omtalte matchfixing skulle have fundet sted med nordjyske Kristoffer Wichmann i hovedrollen.

Den oplysning vil Hobros sportschef Jens Hammer Sørensen hverken bekræfte eller udtale sig om, og overlader i stedet den del til DBU. Men han er glad for, at det ikke er en af hans spillere, der er involveret i matchfixing.

- Jeg ville blive så vred og skuffet, hvis det skete hos os. Jeg synes, man i den grad træder ud af fællesskabet, hvis man gør sådan noget. Især hvis man går på banen for at tabe, og selv spiller på resultatet, siger han.

Personligt ville han heller ikke tøve med at tage konsekvensen af et sådant scenario i Hobro.

- Det er ikke noget, vi har taget stilling til officielt, men jeg ser ingen anden straf, end at det er ud af klubben hurtigst muligt. Ikke noget med en intern karantæne, for hvis det her skete i Hobro, ville det stride imod alle vores værdier, siger Jens Hammer Sørensen.

Hobro IK ville samtidig være tvunget til at se sig om efter en ny sportschef, hvis matchfixing fandt sted i fjordbyen.

- Det strider så meget imod det, jeg står for som menneske og som fodboldleder, så jeg ville stoppe omgående. Mit job ville rent ud af sagt være spild af tid, hvis matchfixing fandt sted i Hobro, siger han.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Drabet på Mia: Grusomt anklageskrift
Luk