Hobro-profil trækker klarmelding til landsholdet tilbage

Vito Hammershøy-Mistrati har sat sig ind i konflikten og står alligevel ikke til rådighed for landsholdet

Ritzau
Vito Hammershøy-Mistrati (7) under Superliga-kampen mellem AC Horsens og Hobro på Casa Arena den 5. august 2018. Kampen endte 2-2.. (Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix)
Fodbold 2. september 2018 17:41 - Opdateret 3. september 2018 07:17

FODBOLD: Dansk Boldspil-Union (DBU) kan alligevel ikke udtage Hobro-spilleren Vito Hammershøy-Mistrati til landsholdet i tilfælde af konflikt.

Efter lørdagens kamp mod Sønderjyske meldte midtbaneprofilen sig ellers klar til at trække landsholdstrøjen over hovedet på trods af konflikt, da han sagde:

- Jeg vil selvfølgelig svare ja til det. Hvem vil ikke spille på landsholdet?

- Jeg har ikke sat mig grundigt ind i konflikten. Jeg ved bare, at jeg ellers aldrig vil få chancen for at spille på landsholdet.

- Det er måske en egoistisk holding at have, men jeg vil gerne spille på landsholdet. Det er noget, jeg gerne vil prøve, sagde Vito Hammershøy-Mistrati.

Nu har Hammershøy-Mistrati undersøgt tingene nærmere, og han stiller sig alligevel ikke til rådighed for DBU.

Det skriver han på Twitter.

- I går (lørdag, red.) blev jeg spurgt, om jeg ville spille på det danske landshold under en konflikt uden at kende til konfliktens indhold, da den ikke har omhandlet mig.

- I dag (søndag, red.) har jeg sat mig ind i sagen mellem DBU og spillerne. Jeg bakker op om spillerne og er derfor ikke til rådighed under en eventuel konflikt. Jeg har ikke yderligere kommentarer til sagen, skriver han.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...