Hobro

Hobro-restauratør har sagt op efter 10 år

Mikkel Schnoor Nielsen stopper i Hobro Idrætscenter til næste sommer

Mikkel Schnoor Nielsen - stopper næste sommer som restauratør i Hobro Idrætscenter. Arkivfoto: Michael Bygballe

Mikkel Schnoor Nielsen - stopper næste sommer som restauratør i Hobro Idrætscenter. Arkivfoto: Michael Bygballe

HOBRO:Fra og med sommeren 2018 er det ikke længere Mikkel Schnoor Nielsen, der står ved kødgryderne i Hobro Idrætscenter.

Efter næsten 10 år som restauratør i Hobro Idrætscenter har Mikkel Schnoor Nielsen opsagt sin forpagtningsaftale med virkning fra 1. juni 2018, og selvom centrets bestyrelse således har fået opsigelsen i særdeles god tid, er det bestemt ikke en glad bestyrelsesformand, der tager opsigelsen til efterretning.

- Vi har været fantastisk glade for at have Mikkel Schnoor Nielsen som restauratør og føler også, at vi har haft et rigtig godt samarbejde med ham, men alting har selvfølgelig sin tid, og vi har da fuld forståelse for, at Mikkel vil noget andet i tilværelsen.

- Men ærgerligt er det helt bestemt, og vi kunne helt sikkert godt have været den opsigelse foruden, lyder det fra formanden for Hobro Idrætscenters bestyrelse, Henrik Bøker Nielsen.

I Hobro Idrætscenter har man i første omgang valgt at slå koldt vand i blodet og vente med at søge efter en ny restauratør til efter sommerferien.

Samtidig er man naturligvis altid åben for en drøftelse, hvis der skulle være én som kunne tænke sig at overtage forpagtningen af den store restaurationsvirksomhed, føjer Henrik Bøker Nielsen til.

- Der er selvfølgelig allerede booket stribevis af dagsmøder og kurser, samt en del større og mindre aftenmøder og ikke mindst også en lang række private fester. Alle disse arrangementer vil naturligvis køre helt som planlagt og aftalt, og indtil næste forår også med Mikkel Schnoor Nielsen i spidsen for køkkenet. Men vi håber naturligvis, at vi kan få ansat en ny restauratør i rigtig god tid, så der kan blive en god og glidende overgang til den kommende mand i centrets køkken, erklærer bestyrelsesformanden.

Mikkel Schnoor Nielsen overtog forpagtningen i sommeren 2007, hvor han kom fra den daværende Restaurant Skoven. Han har således 10 års jubilæum i Hobro Idrætscenter til august og er dermed den restauratør, der har været i Hobro Idrætscenter næst længst af de i alt otte restauratører, centret har haft gennem de næsten 50 år.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.