Viborg

Hobro sat til vægs i Viborg

Oprykningsaspiranter var for stor en mundfuld for afbudsramt Hobro-mandskab, der tabte 1-2

Jonas Damborg og Hobro IK måtte rejse hjem fra Viborg uden point. Arkivfoto: Grete Dahl

Jonas Damborg og Hobro IK måtte rejse hjem fra Viborg uden point. Arkivfoto: Grete Dahl

VIBORG:Det blev uden pointudbytte for Hobro, da holdet mandag var på besøg hos Viborg. Oprykningsaspiranterne levede op til favoritværdigheden og vandt 2-1.

Og som så ofte før kan Viborg takke angriberen Thomas Dalgaard for sejren. NordicBet Ligaens suveræne topscorer var på pletten to gange allerede i første halvleg efter to nærmest identiske situationer.

I begge tilfælde var det således efter oplæg fra Viborgs højre side ved stortalentet Lucas Jensen, der særligt før pausen drev gæk med Hobros venstre forsvarsside.

Nyt håb efter pausen

Dermed kunne Hobro gå til pausen med visheden om, at missionen om at få point ud af besøget i det midtjyske lignede en nærmest umulig opgave.

Men et kvarter inde i anden halvleg fik de gulklædte alligevel fornyet håb, da Mathias Bersang Sørensens hjørnespark på forunderlig vis sejlede ind over Martin Hansen i Viborg-målet.

10 minutter før tid var det afbudsramte Hobro-mandskab, der i forhold til torsdagens sejr over HB Køge havde fået føjet både John Dyring og Kasper Fisker til den omfattende skadesliste, faktisk tæt på at fuldende comebacket.

Rasmus Christensen strøg til baglinjen i venstre side, og inde foran mål lurede Søren Zachariassen, men den indskiftede Hobro-spiller blev tacklet i skudøjeblikket, og så kunne hjemmeholdet ånde lettet op.

Tættere på kom Hobro nemlig ikke mod et Viborg-mandskab, der efter pausen slækkede voldsomt på tempoet.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.