Hobro IK

Hobro slog igen ønskemodstander

Sprudlende første halvleg sikrede Hobro sæsonens første sejr

Jessen scorede åbningsmålet i kampen. Foto: Scanpix

Jessen scorede åbningsmålet i kampen. Foto: Scanpix

BRØNDBY: Superligaens kæledægger fra Hobro gjorde det igen. For fjerde gang ud af fire mulige nedlagde de Brøndby IF. På mål af Mads Jessen og et keeper-selvmål tog nordjyderne sæsonens første tre point med fra Vestegnen.

Hobro lagde ud med at bruge en del tid på Brøndbys banehalvdel. Især angriberen Gökcan Kaya stod bag et stort løbearbejde i kampens første kvarter. Flere gange blev Brøndbys forsvarsspillere presset af Hobro-offensiven, som også kastede flere mindre chancer af sig. Alt imens kom Brøndby ikke frem til andet end et skud fra Frederik Holst. Det ramte Jonas Damborg, og Brøndby-tilhængerne appellerede for hånd på bolden.

Sprudlende nordjyder i første halvleg

Kampen gik forholdsvist stille for sig, indtil Mads Jessen i 31. minut gjorde det, som Hobro har gjort nogle gange før - bragt sig foran mod Brøndby. Det så indøvet ud, da Morten Beck Andersen på kanten af feltet fik en lang bold fra Martin Mikkelsen. Den blev lagt af til Kasper Povlsen, som gav den videre til Mads Jessen, der skruede den ind bag Lukas Hradecky.

Men det var ikke nok for nordjyderne. 10 minutter efter målet udbyggede Hobro føringen ovenpå et hjørnespark af Mads Jessen. Det blev sparket over skoven af spillere midt foran mål - og bagved stod midterforsvarer Anders Egholm klar. Hans skud ramte stolpen og derefter Lukas Hradecky i Brøndby-målet, hvilket blev noteret som et selvmål af målmanden.

Hele Hobros offensiv viste generelt gode takter i første halvleg, som de gik fra med en tomålsføring.

Brøndby-genmæle efter pause

Brøndby bragede fremad på banen fra første fløjt i anden halvleg og kom hurtigt til nogle fine chancer. Men Hobro holdt skansen og kom selv fremad på banen, hvor nordjyderne fik et indirekte frispark. Efter indskiftede Rasmus Lynge blev sendt ind bag Brøndby-forsvaret af Justesen, greb Lukas Hradecky en medspillers clearing. Jacob Tjørnelund fik dog kun et hjørnespark ud af episoden.

Hobro lignede gennem anden halvleg et hold, som var opsat på at fastfryse scoren på måltavlen. De stod nemlig dybt og ventede på deres chancer for at komme fremad.

Flere gange kom hjemmeholdet frem til fine chancer, men det blev aldrig helt farligt foran Hobro-målet de første 30 minutter af anden halvleg. Brøndbys Andrew Hjulsager havde blandt andet et skud tæt på mål, men det gik forbi stolpen.

Efter 79 minutter kom Teemu Pukki frem til en chance tæt på Jesper Rask i målet - men en rask redning forhindrede mål.

Jonas Damborgs udstrakte arm fik igen Brøndby-spillerne til at appellere for straffespark i slutningen af anden halvleg. Men dommerens fløjte forblev tavs.

I de døende minutter var det hektisk foran Hobro-målet. Men bolden passerede aldrig Jesper Rask, og det nordjyske mandskab forlod Vestegnen med deres fjerde sejr over Brøndby.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.