Hobro sluttede med flere klø

1. divisionsholdet tabte efterårets sidste kamp med 1-3 på eget græs til FC Vestsjælland

FC Vestsjællands spillere havde rigeligt at juble af mod Hobro. Foto: Lars Pauli

FC Vestsjællands spillere havde rigeligt at juble af mod Hobro. Foto: Lars Pauli

HOBRO:Hobro IK sluttede efteråret i 1. division med 10 kampe uden sejr. Den kedelige stime fik lørdag eftermiddag sit punktum på hjemmebanen DS Arena, hvor topholdet FC Vestsjælland fortjent cruisede sig til en 3-1 sejr.

Alle gæsternes tre mål faldt i første halvleg, hvor et tamt Hobro-hold blev fanget på flade konvolutter. Allerede efter otte minutter blev Hobro snøret af en omstilling, som Danni König sikkert afsluttede til føring for gæsterne.
Hobro havde bolden meget, men de var helt og aldeles ufarlige, og så blev det i stedet 0-2 i det 25. minut, da John Dyring rettede en afslutning efter et hjørnespark af i eget net.
Det tredje søm i Hobros kiste forstod ikke mange hverken spillere eller tilskuere, men kampens dommer pegede overbevist på straffesparkspletten i det 34. minut og gav Svenne Poulsen gult kort for hands. Straffesparket omsatte gæsterne sikkert til 0-3.
Efter pausen kom Hobro bedre med, og da Kasper Fisker scorede direkte på frispark i det 69. minut blev der tændt et lille håb. Der blev skruet op for fighten, og gæsterne blev lagt under pres. Men først to minutter inde i overtiden fik Hobro en åben chance, som Aleksandar Stankov helkiksede med hovedet. Og så løb det comeback stille og roligt ud i sandet.
Trods nederlaget overvintrer Hobro på den rigtige side af nedrykningsstregen. Men først når AB og FC Fyn har været i aktion i spillerunden, så ved de gulblusede om de har seks eller tre points luft til bunden.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.