Hobro snupper tidligere landsholdsspiller

Mikkel Thygesen skifter Brøndby ud med Hobro

Arkivfoto: Scanpix <i>Scanpix Denmark</i>

Arkivfoto: Scanpix Scanpix Denmark

BELEK:For andet transfervindue i træk henter Hobro IK forstærkning i Brøndby.

Det står klart, efter at nordjyderne sent søndag aften blev enig med Mikkel Thygesen, og dermed kan den tidligere landsholdsspiller slutte sig til Quincy Antipas, der tog turen i sommer.

Mikkel Thygesen, der har en fortid i FC Midtjylland og som udlandsprofessionel i Borussia Mönchengladbach, skifter til Hobro på en kontrakt af et halvt års varighed.

Mikkel Thygesen har tre A-landskampe og 313 Superligakampe på cv’et og er en alsidig midtbanespiller, der både kan benyttes centralt og på de to kanter.

- Det er et stort skridt for os at tiltrække en spiller af Mikkel Thygesens kaliber. Med sin store rutine vil han være en stor forstærkning af truppen i de svære kampe i foråret, lyder det fra sportschef Jens Hammer Sørensen.

Sportschefen glæder sig over, at det er lykkes Hobro at sikre en spiller med et så omfangsrigt cv, som det er tilfældet med Mikkel Thygesen.

- Det er et stort skridt i udviklingen for vores klub, at vi nu er i stand til at tiltrække spillere med landsholdserfaring, siger Jens Hammer Sørensen.

- Det er en del af klubbens filosofi, at vi skal steppe up i hvert transfervindue. Det beviste vi i sommer med Quincy Antipas, og det beviser vi nu igen, mener Hobros sportschef.

Mikkel Thygesen slutter sig formentlig til Hobros træningslejr i Belek i Tyrkiet mandag og træner med sine nye holdkammerater første gang tirsdag.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Nu har Gravenshoved-eleverne fået deres undskyldning
Luk