Hobro IK

Hobro starter hjemme mod AGF

Hobro indleder gruppespillet 1. april

Thomas Thomasberg kan se frem til en meget intens april. Arkivfoto: Andreas Falck

Thomas Thomasberg kan se frem til en meget intens april. Arkivfoto: Andreas Falck

FODBOLD:Hobro IK kom i den sværeste af de puljer i gruppespillet efter weekendens farceagtige spillerunde, hvor flere hold så ud til at spille for at undgå den syvendeplads, som Hobro IK endte på.

Dermed er holdet endt i pulje med AGF, Silkeborg og FC Helsingør.

Og Hobro åbner gruppespillet på hjemmebane mod AGF søndag 1. april. Derefter følger en udekamp mod FC Helsingør, inden første halvdel af gruppespillet rundes af med en hjemmekamp mod Silkeborg 16. april - derimellem ligger en pokalkamp mod FC Midtjylland 12. april.

I den anden halvdel af gruppespillet vendes programmet om, så Hobro først skal til Silkeborg 19. april, derefter Aarhus 23. april, inden den sidste kamp spilles hjemme mod Helsingør 30. april.

- Det er altid svært at sige, hvem man gerne vil møde, for man skal jo møde alle hold to gange. Nu starter vi imod AGF hjemme, og vi kan jo se med tto hjemmekampe i de tre første, så skal vi gerne kunne lægge godt fra land, siger træner Thomas Thomasberg.

- Meget af det bliver også psykologisk, hvor man kigger på, om man ligger over eller under stregen, så vi skal gerne lægge et godt fundament for anden halvdel af gruppespillet. Det bliver nogle meget intense kampe mod AGF og Silkeborg, og så skal man så håbe, at Helsingør kan drille nogen, og at det ikke bliver os, de driller, siger han.

Hele gruppespillet afvikles i løbet af april.

- Det er mange uger med dobbeltrunder, og går vi videre i pokalturneringen, så kommer der endnu en kamp. Så det bliver helt bestemt en hård og spændende måned, siger han.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst