Hobro tog vigtigt skridt

Horsens blev besejret med 2-0 efter gode dødbolde

Søren Olsson
Mads Justesen havde selv denne akavade afslutning inden pausen, men lagde sidenhen op til det ekstremt vigtige mål til 2-0. Foto: Mads Justesen
Fodbold 1. maj 2014 21:21 - Opdateret 2. maj 2014 07:38

HOBRO: Offensiven har ikke klikket for NordicBet-LIgaens tophold, Hobro IK, i dette forår, og derfor var det meget symptomatisk, at holdet endelig fik hul på bylden via to dødbolde, da oprykningsrivalerne fra Horsens blev besejret med 2-0 på DS-Arena.

Efter en meget chancefattig og intens første halvleg, hvor begge mandskaber virkede tynget af presset efter et mindre end godt forår, åbnede hjemmeholdet scoringen efter en dødbold kort før pausefløjtet, da man forståede at fastholde presset og sende et nyt indlæg ind, hvor lejesvenden og anføreren Jeppe Grønning steg til vejrs og headede føringen i hus.

Gæsterne havde tydeligvis fået en gevaldig brandtale i pausen fra træner Johnny Mølby og kom ud efter pausetheen som lyn og torden med en mængde afslutninger fra kanten af feltet, men alle endte i paraderne hos HIK-forsvaret.

Og så sendte Anders Egholm for alvor de mange fremmødte tilskuere på DS-Arena i ekstase, da han syv minutter inde i anden halvleg kom højest efter et hjørnespark, som Mads Justesen fint havde headet på tværs til den fjerne stolpe.

Jesper Rask havde en enkelt god redning i anden halvleg på et drilsk, faldt skud fra Troels Kløve, men i den anden ende havde indskiftede Ruben Nygaard den største chance efter pausen, da han kom igennem i højresiden og alene med Lasse Heinze sendte bolden lige forbi mål.

Sejren betyder, at Hobro nu har otte point ned til Lyngby på tredjepladsen. Horsens er hele ni point efter, og der er syv kampe tilbage i NordicBet-Ligaen.

Jude Nworuh havde spillet en god kamp, men hjalp ikke sine holdkammerater, da han så rødt 13 minutter før tid for en albue på Jesper Bøge. Et rødt kort som dog tilhørte de mere hårde af slagsen, når man genser tv-billederne.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...