Hobro-topscorer efter 2-2: En stor rutsjebanetur

Hobros Mads Hvilsom scorede søndag sine superligamål nummer 11 og 12, da holdet spillede 2-2 mod Silkeborg.

Hobro IKs Mads Hvilsom jubler efter en af hans to scoringer, påskedag i superligakampen mod Silkeborg IF på DS Arena i Hobro. Foto: Claus Bonnerup/POLFOTO

Hobro IKs Mads Hvilsom jubler efter en af hans to scoringer, påskedag i superligakampen mod Silkeborg IF på DS Arena i Hobro. Foto: Claus Bonnerup/POLFOTO

Mads Hvilsom trak de store overskrifter, da Hobro og Silkeborg søndag aften delte i porten og spillede 2-2 i Alka Superligaen. Angriberen scorede begge hjemmeholdets mål, hvor især det sidste trak store klapsalver med sig.

Han modtog bolden langt tilbage i banen og drev selv bolden frem, hvorefter han affyrede et fantastisk langskud, som gik ind i mål bag en chanceløs Thomas Nørgaard i Silkeborg-målet.

- Der var mange medspillere, som kaldte på bolden, men jeg tænkte, at jeg ville tage chancen med et langskud. Jeg havde ikke mange kræfter tilbage, da jeg gav den en på hatten, men det var dejligt, at se den gik ind, siger Mads Hvilsom.

Kampen bølgede frem og tilbage, og begge hold var foran i kampen. Først kom Silkeborg foran efter få minutters spil, men Hobro vendte kampen på hovedet efter pausen, da holdet kom foran 2-1. Til slut delte de to hold, da Nicolaj Agger udlignede.

- Der gik virkelig mange følelser igennem kroppen i løbet af kampen. Det var en stor rutsjebanetur. Det var forfærdeligt, at vi kom bagud allerede efter to minutter.

- I pausen aftalte vi, at vi skulle gå ud og give den gas og forsøge at vinde kampen. Vi spillede fantastisk i det første kvarter efter pausen, men vi blev straffet på en omstilling. Måske troede vi lidt for meget, at vi kunne gå på vandet, siger Mads Hvilsom.

Han er nu oppe på imponerende 12 sæsonmål, hvilket gør ham til den næstmest scorende i Superligaen. Holdets anfører, Mads Justesen, havde efter søndagens kamp store roser til overs for holdets topscorer.

- Han er helt vildt vigtig for os. Han elsker bare at score mål, og det ligger så dybt i ham. Det er både til kamp og til træning, at han hungrer efter at klappe bolden i kassen.

- Det er ikke kun de to mål, han lavede, som fortjener ros. Han er en arbejdshest, som er totalt fokuseret på at arbejde hårdt for holdet, og han er også vigtig for os, når de andre angriber, siger Mads Justesen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.