Hobro-træner efter nederlag: Vi skaber ikke nok

Lars Justesen er fint tilfreds med det defensive arbejde mod FC Nordsjælland, men savnede flere chancer.

Hobro led endnu en hård skæbne i Alka Superligaen, da det lørdag blev til et 0-1-nederlag hjemme mod FC Nordsjælland.

Hobro blev først for alvor farlig i kampen, da Nordsjælland kom foran, og det ærgrer træner Lars Justesen, at man ikke viste det spil fra starten.

- Det var lige før, jeg håbede, at den scoring var faldet tidligere. For det var en lidt mærkelig kamp uden den store energi. Vi kom i gang efter deres scoring, men vi fik desværre ikke noget ud af det, siger Lars Justesen.

Hobro-træneren er godt tilfreds med det defensive spil, men er ked af, at man lod FC Nordsjælland blive farlig på omstillinger.

- De havde bolden meget, men det var vi trygge ved. Vi havde styr på dem, og de blev ikke farlige. De blev farlige og scorede efter en omstilling, og det var ikke godt nok, siger Justesen.

Han er dog ikke tilfreds med, at hjemmeholdet havde så svært ved at skabe chancer.

- Det var irriterende, at kampen ikke blev på vores præmisser, og at vi ikke kunne skabe chancer. Vi blev kun farlige, når vi hældte et langt frispark ind i feltet, og det er ikke godt nok.

- Jeg savnede kvalitet på vores dødbolde. Vi havde en del hjørnespark og frispark, og det skulle vi have fået mere ud af, siger han.

Hobro-anfører Mads Justesen savnede energi i store dele af kampen.

- Vi kom dårligt ud til både første og anden halvleg, og det irriterede mig. Vi havde nogle fine perioder i kampen, men der fik vi ikke scoret, og det bliver vi nødt til, hvis vi skal have noget med, siger Mads Justesen.

- Vi havde i slutningen nogle bolde, der stod og hoppede og dansede på stregen, men den ville ikke ind i dag, siger han.

Hobros næste opgave i Alka Superligaen er om to uger, når holdet skal en tur til Blue Water Arena for at møde Esbjerg.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.