Hobro uden Egholm i Haderslev

Må undvære forsvarskrumtap

Anders Egholm har været en vigtig brik i Hobros defensiv, men han erstattes af Thomas Hansen mandag. Arkivfoto: Claus Søndberg <i>Pressefotograf Claus Søndberg</i>

Anders Egholm har været en vigtig brik i Hobros defensiv, men han erstattes af Thomas Hansen mandag. Arkivfoto: Claus Søndberg Pressefotograf Claus Søndberg

HADERSLEV:En stor del af Hobros succes i dette efterår er leveret på baggrund af en mere end stabil indsats i det centrale forsvar af den erfarne duo Mads Justesen og Anders Egholm.

I mandagens opgør på udebane mod SønderjyskE må man dog undvære sidstnævnte, der er ude med en skade, og han erstattes af den nytilkomne Thomas Hansen, der indtil nu har fået to kampe som indskifter.

Derudover har Hobro IK lavet yderligere en ændring til mandagens kamp, og det er den efterhånden sædvanlige ændring på højre kant, hvor Mathias Bersang og Martin Mikkelsen nærmest deles om startpladserne - i dag er det blevet Martin Mikkelsens tur.

Hobros opstilling (4-2-3-1): Jesper Rask - Jesper Bøge, Thomas Hansen, Mads Justesen, Jacob Tjørnelund - Martin Thomsen, Jonas Damborg - Martin Mikkelsen, Mads Hvilsom, Quincy Antipas - Emil Berggreen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden