Hobro IK

Hobro udspillet efter pausen

Hobro tabte fortjent i Silkeborg, der tog hævn for mandagens nederlag

Hobro tabte det ikke alt for intense opgør i Silkeborg. Foto: Mikkel Berg Pedersen/Ritzau Scanpix

Hobro tabte det ikke alt for intense opgør i Silkeborg. Foto: Mikkel Berg Pedersen/Ritzau Scanpix

FODBOLD:Det var anden gang på fire dage, at Hobro IK og Silkeborg IF tørnede sammen, da de to mandskaber torsdag aften mødte hinanden på Jysk Park i Silkeborg.

Og hjemmeholdet fik revanche for nederlaget i Hobro mandag aften, da Silkeborg sejrede med 2-0 - resultatmæssigt havde kampen dog ikke den store betydning, da mandagens sejr for Hobro betød, at de ikke længere er i fare for at rykke ud, mens Silkeborg ikke længere kan komme i spil til Europapladserne.

Det bar kampen også præg af i første halvleg, der i store perioder mindede om en sommerkamp. Høj sol og ikke meget intensitet på hverken bane ellers tilskuerpladser, hvorfor man kunne høre al dialog fra både spillere og trænere.

Hobro kom bedst fra start med et par halve chancer, men Silkeborg begyndte langsomt at sætte sig på spillet. Magnus Mattsson måtte se en afslutning reddet på stregen fra Jesper Rask, mens også langskudsforsøget fra Vladimir Rodic endte i hænderne på Hobro-keeperen.

Hobro sluttede første halvleg godt og var meget tæt på at komme foran, da den lynhurtige Emmanuel Sabbi tog sagen i egne hænder og simpelthen spurtede fra hele hjemmeholdets defensiv. Vinklen blev dog en anelse spids, og Peter Friis Jensen kunne redde.

I første halvlegs sidste sekunder burde Silkeborg være kommet foran. Et indlæg fra højresiden endte lige i panden på Magnus Mattsson, men han headede lige på Jesper Rask.

Kort inde i anden halvleg kom hjemmeholdet dog foran. Et godt opbygget angreb op igennem midten af banen endte hos Vladimir Rodic. Han tog et træk ind i feltet, hvor Emmanuel Sabbi gled, og så kunne han sikkert score i det lange hjørne. Kort forinden havde Mikkel Vendelbo været tæt på med et hovedstød efter godt forarbejde fra netop Rodic.

Og det var Silkeborg, der sad på det meste efter pausen.

David Skhirtladze havde et skud snert forbi opstanderen, og efter 61 minutter fik han igen sat sin oppasser og blev så fældet lige uden for feltet af Jonas Brix-Damborg.

Det efterfølgende frispark tog Jens Martin Gammelby sig af og takket være en lille afretning i muren, så gik sparket direkte i nettet til føring på 2-0.

Og derfra skete der ikke meget i resten af kampen. Silkeborg var godt tilfredse med at være tilbage på det vindende sport, og Hobro kunne ikke meget denne aften. Indskiftede Jeppe Okkels havde dog et skud på stolpen for hjemmeholdet kort før tid.

Hobro topper dog stadig gruppespillets pulje 1 - mandag aften venter næste kamp på udebane mod AGF.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.