Hobro vandt langgaber

Dårlig kamp gav tre point til Søren Kusks tropper, der dermed holder sig til i toppen. Meget skal dog forbedres før det lugter af 1. division.

Jan Rasmussen - her i Hobrotrøjen - møder sine gamle holdkammerater, når han og Blokhus tager imod Hobro i 1. division.
Foto: Martin Damgård

Jan Rasmussen - her i Hobrotrøjen - møder sine gamle holdkammerater, når han og Blokhus tager imod Hobro i 1. division. Foto: Martin Damgård

Hobro holder sig til i toppen af 2. division i fodbold med en 2-0 sejr hjemme over Tjørring skærtorsdag. Sejren blev grundlagt allerede i det 2. minut, da Svenne Poulsen sendte et indlæg ind i fødderne på Emil Antonsen, der bragte Hobro på 1-0. Det var dog ikke startskuddet til andet end en elendig første halvleg, hvor Hobro slet ikke kunne få spillet til at fungere. Gæsterne havde derimod et par kæmpe chancer, som de brændte på det skammeligste. I sidstnævnte katagori kunne Hobros Danilo Arrieta også være med, da han skovlede en 100 procentschance forbi mål i første halvlegs slutsekunder. - Vi spiller slet ikke hurtigt eller præcist nok, sukkede Hobro-træner Søren Kusk. Han kunne se sit hold få bedre styr på tingene i anden halvleg, hvor Tjørring blev holdt væk fra de store chancer, men hvor det stadig kneb med selv at skabe chancer. Spændingen var derfor intakt indtil indskiftede Eno Hald Møller gik solo fem minutter før tid og punkterede kampen med et flot lop til 2-0. - Det var sandt for dyden ikke nogen stor kamp, men det var tre point. Det der ærgrer mig mest er dog, at Kasper Fisker og måske også Danilo Arrieta er i karantæne mod Blokhus på mandag, sagde Søren Kusk efter slutfløjtet på den alternative hjemmebane ved Rosendal Hallen i Hobro.