Hobro vil hente Danilo hjem

Eks-topscoreren skal være velkommen, nu da han har langt til spilletid i Viborg

Danilo Arrieta fejrer en scoring på Hobro Stadion. Nu vender angriberen måske hjem. <i>Foto: Henrik Bo</i>

Danilo Arrieta fejrer en scoring på Hobro Stadion. Nu vender angriberen måske hjem. Foto: Henrik Bo

HOBRO:Hobro mister angriberen Aleksander Stankov til rivalerne fra Viborg. Det kan komme til at ende med, at nordjyderne henter Danilo Arrieta retur. Arrieta har floppet i Viborg, hvor han ikke får meget spilletid.

- Danilo kommer i hvert fald ikke til at spille ret meget nu, så det kunne være en mulighed, hvis altså han og Viborg vil. Danny har et stort navn i Hobro. Han er en af byens sønner og har en stor ære i, at vi overhovedet er i 1. division. Danny vil altid være interessant for os, siger Hobros sportschef Jens Hammer Sørensen om sin tidligere topscorer, som ikke har udsigt til at få spilletid på sin favoritposition som midterangriber i domkirkebyen.

I Viborgs angrebshierarki må Danilo Arrieta med ankomsten af Stankov nu være degraderet til tredjevalg. Thomas Dalgaard sidder suverænt på pladsen som førsteangriber.

- Danilo skulle nok aldrig være skiftet, og jeg kan godt frygte, at Stankov og Viborg heller ikke bliver noget lykkeligt ægteskab, for Viborg spiller anderledes end os. Men det skal jeg selvfølgelig ikke blande mig i, tilføjer Jens Hammer Sørensen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.