Hobro vil tage det sidste skridt

Overlevelsen i Alka Superligaen kan blive en realitet mod FC Vestsjælland

8
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

HOBRO:Overlevelse i landets bedste fodboldrække har været det altoverskyggende mål for Hobro IK i denne sæson, og søndag eftermiddag kan redningen blive en matematisk realitet med en hjemmesejr over FC Vestsjælland.

- Det har været vores mål hele sæsonen, og vi vil allerhelst indfri det så hurtigt som muligt, siger cheftræner Jonas Dal, der har noteret sig, at gæsterne var ude i en langstrakt pokalfinale i torsdags, hvor FC København triumferede efter 120 minutters fodbold.

- Jeg tror ikke, at det kommer til at betyde ret meget. I første halvleg burde de kunne spille i et højt tempo, og deres situation betyder også, at de kommer med en enorm iver og villighed til at arbejde stenhårdt for at få sejren, advarer Jonas Dal.

Rigtig fin mulighed

Cheftræneren må se bort fra Jonas Damborg, der sidder ude med en knæskade, og det ventes at give plads til 32-årige Thomas Hansen på den defensive midtbane.

- Vi går selvfølgelig efter tre point, og det er en rigtig fin mulighed for at sikre endnu en sæson i Superligaen, siger Thomas Hansen.

Et enkelt point vil dog også være nok til at sikre Himmerlands helte en ny sæson i den bedste række, men alt andet end en sejr vil give Randers FC muligheden for at øge afstanden til fjerdepladsen, der giver adgang til europæisk fodbold i næste sæson. Kronjyderne har fem point ned til Hobro inden denne runde.

Bechmann på toppen

Hobro må også undvære Quincy Antipas, der har problemer med den ene ankel, hvorfor Mikkel Beckmann ser ud til at få genvalg på toppen. Ved lørdagens træning havde Mikkel Thygesen afløst Mads Jessen på den offensive midtbane.

Jacob Tjørnelund måtte forlade det afsluttende træningspas i utide, men han ventes at blive klar til kampen.

Forventet startopstilling, Hobro IK (4-2-3-1): Jesper Rask - Jesper Bøge, Anders Egholm, Mads Justesen, Jacob Tjørnelund - Thomas Hansen, Martin Thomsen - Martin Mikkelsen, Mikkel Thygesen, Mads Hvilsom - Mikkel Beckmann.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden