Hodgson forsvarer sig: 0-0 var et godt resultat

Den engelske landstræner har svært ved at forstå kritikken efter den uafgjorte udekamp mod Ukraine.

Hodgson forsvarer sig: 0-0 var et godt resultat

England er fortsat ubesejret i VM-kvalifikationen, men det er ikke ensbetydende med, at landets mange fodboldeksperter er begejstrede for holdets præstationer.

Landstræner Roy Hodgson er efter tirsdagens 0-0-kamp i Ukraine således endnu engang skydeskive for kritik af holdets spil.

Ikke mindst den tidligere landsholdsangriber Gary Lineker, der nu er studievært på BBC, var svært utilfreds med spillernes tekniske niveau og kaldte holdets indsats "forfærdelig".

Hodgson mener derfor, at englænderne er temmelig svære at gøre tilfredse.

- Jeg står fast: Det var et godt resultat. Jeg er overrasket over, at det ikke er reaktionen derhjemme, men igen: Hvem taler vi om? Der er 60 millioner mennesker, så det er altid svært at svare på, siger Roy Hodgson ifølge Skysports.

- Hvis forventningerne til os er blevet så høje, at selv når vi kommer til steder som Ukraine, så regner man med, at vi bare kører dem over, så bliver det svært for os nogensinde at få et godt resultat, siger Hodgson.

Hans mandskab topper kvalifikationspuljen efter otte kampe, men førstepladsen er truet af både Ukraine og Montenegro, der ligger lige i hælene.

Samtidig er englænderne ikke imponerede over, at det ikke er lykkedes at besejre andre hold end Moldova og San Marino i jagten på billetterne til VM i Brasilien.

Men Hodgson mener ikke, at hans spillere får den respekt, som de fortjener efter 0-0-resultatet i den svære udekamp i Kiev.

- For mig lød det til før kampen, at journalisterne mente, at uafgjort ville være et fint udbytte af kampen. Så jeg er noget overrasket over, at det, jeg syntes, var en god indsats og et godt resultat, pludselig - igen - er en skuffelse, lyder det fra Hodgson.

Englænderne kan sikre sig den direkte kvalifikation til VM ved at vinde de sidste to kampe mod Montenegro og Polen. Begge kampe bliver spillet hjemme på Wembley.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst